Clubkampioenschappen

Beste Leden,

Ook dit jaar organiseren wij weer de Clubkampioenschappen. Deze zullen dit jaar plaatsvinden van zaterdag 18 maart tot en met de finaledag op zondag 27 maart.

Net zoals vorig jaar zal de voorronde weer bestaan uit 8 games Amerikaans systeem,  gegooid in 2 blokken van 4 games met maximaal 2 personen op één baan en de finale uit 6 games single op een baan. Er bestaat de mogelijkheid om deze 8 games te spreiden over 2 dagen behalve voor de deelnemers  die in de Heren A klasse uit komen. Net als vorig jaar zijn zij verplicht om alle 8 voorronde games op dezelfde dag te gooien.

De inschrijvingen beginnen vanaf vrijdag 17 februari om 12:00u en zullen de eerste 2 weken alleen via mail gaan. Na deze 2 weken zullen de lijsten weer ouderwets op de league avonden rond gaan zodat er ook op die manier ingeschreven kan worden. Omdat bowlers  in de Heren A klasse verplicht zijn alle games op één dag te gooien hebben zij in deze 2 weken voorrang bij inschrijving.

Er kan voor de volgende speeldagen ingeschreven worden:

Serie 1a               zaterdag 18 maart           10:00u –11:45u

Serie 1b               zaterdag 18 maart           11:45u – 13:30u

Serie 2a               dinsdag 21 maart            19:30u – 21:15u

Serie 2b               dinsdag 21 maart            21:15u – 22:30u

Serie 3a               woensdag 22 maart       19:30u – 21:15u

Serie 3b               woensdag 22 maart       21:15u – 22:30u

Serie 4a               donderdag 23 maart      19:30u – 21:15u

Serie 4b               donderdag 23 maart      21:15u – 22:30u

Finales                 zondag 26 maart              10:00u – 16:00u (exacte indeling finaledag volgt later)

Er zal in de volgende klassen gebowld worden:

Heren                                  Dames

A 190 en hoger                AB 160 en hoger

B 175 t/m 189,99             CD  t/m 159,99

C 160 t/m 174,99        

D t/m 159,99        

De overall clubkampioen bij zowel de heren als de dames zal de bowler/bowlster zijn met de hoogste pinfall over 14 games, ongeacht in welke klasse hij/zij gespeeld heeft.

We hebben plek voor maximaal 96 leden, dus wacht niet te lang met inschrijven want VOL = VOL.

Het patroon waar dit jaar op gespeeld zal worden is Stone Henge, meer informatie over het patroon is hier te vinden.

De deelname aan de Clubkampioenschappen is dit jaar gratis. Alle hoofdleden mogen meedoen en ook gastleden die bij begin van het toernooi minimaal 14 games voor onze vereniging gegooid hebben, dit kan zowel huisleague als NTL zijn.  Inschrijven gaat d.m.v. het sturen van een mailtje naar wedstrijdzaken@bvbrijswijk.nl met daarin vermeld je naam, pasgemiddelde en voor welke series je wil inschrijven. Mocht je in een hogere klasse willen spelen moet dit ook in het mailtje aangegeven worden.

Ook zijn we nog op zoek naar vrijwilligers die het leuk zouden vinden om een avond of weekend dag mee te helpen met het organiseren van het toernooi. Mocht je interesse hebben dan kun je dat ook via een mailtje laten weten met daarbij eventueel de dagen dat je beschikbaar bent.

LET OP!!!

De Clubkampioenschappen worden gespeeld volgens het NBF Sportreglement. Daarom is het verboden om bowlingballen te gebruiken met balansgaten en/of ongebruikte duimgaten voor mensen die duimloos/met 2 handen gooien. Voor de huisleagues gedogen we het gebruik van deze ballen maar tijdens de Clubkampioenschappen is het niet toegestaan deze ballen te gebruiken en zullen deze bij constatering van gebruik uit de wedstrijd gehaald worden. Bij twijfel kan er contact opgenomen worden met Wedstrijdzaken zodat wij jullie daar eventueel mee kunnen helpen.

Namens het hele bestuur,

Rutger Willems

Bestuurslid Wedstrijdzaken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.