Beste Bowlers,

Zoals jullie ongetwijfeld  gehoord hebben heeft onze regering besloten om enkele maatregelen omtrent COVID-19 aan te scherpen en te verlengen tot 1 juni. Helaas heeft dat aanzienlijke gevolgen voor onze geplande activiteiten in seizoen 2019-2020.

Hierbij willen we aangeven wat de gevolgen zijn en wat dat voor jullie betekent:

Leagues

Voor alle BVBR leagues van seizoen 2019-2020 vallen de resterende speeldagen binnen de periode waarin de COVID-19 maatregelen van kracht zijn. Het gevolg is dat de leagues bij deze ten einde zijn gekomen.
Zie ook deze link van de NBF.

Omdat het seizoen niet volledig gespeeld is en niet alle teams evenveel tegen elkaar hebben gespeeld is het niet mogelijk een winnaar uit te roepen en zullen er ook geen prijsuitreikingen plaats vinden.

Ieder team heeft reeds betaald voor de laatste speelavond. Dit zal als een tegoed worden meegenomen naar het volgende seizoen, dat wil zeggen er is dan reeds betaald voor de laatste speeldag van het seizoen 2020-2021. Voor teams die stoppen met de league zal restitutie plaats vinden, mits zij zich tijdig afmelden voor het komende seizoen. Nieuwe teams zal gevraagd worden alsnog de dubbele betaling te doen aan het begin van het komende seizoen.

Bally’s Open C-toernooi

Het Bally’s Open stond gepland in mei en zal derhalve ook geen doorgang kunnen vinden. Wij hopen dit toernooi in het seizoen 2020-2021 weer te kunnen organiseren.

Bally’s Schaal

Helaas komt ook het toernooi om de Bally’s Schaal te vervallen. Zonder winnaars van de leagues immers geen deelnemers. Dit toernooi zal eind volgend seizoen terugkeren als de Bally’s Bokaal.

Slotfeest

Met de onzekerheid omtrent de COVID-19 maatregelen en de duur hiervan, zal ook het slotfeest komen te vervallen. Het bestuur heeft het voornemen om in plaats daarvan een feestelijke bijeenkomst te organiseren voor de start van het nieuwe seizoen 2020-2021.

ALV

Ook de geplande datum van de ALV valt binnen de periode waarin de COVID-19 maatregelen van kracht zijn. Het bestuur zal een nieuwe datum plannen voor de voorjaars ALV wanneer er meer duidelijkheid is over beëindiging van deze maatregelen. Mogelijk zal dit later zijn dan de uiterlijke datum van 15 juni zoals beschreven in de statuten van de vereniging.

Seizoen start

Wij hopen het nieuwe seizoen gewoon in september te kunnen starten, maar houden maatregelen en mogelijke gevolgen goed in de gaten. Wij houden jullie daarover op de hoogte via de email en de website.

Wij wensen jullie heel veel sterkte in de komende periode en behoud van een goede gezondheid!

Het bestuur van Bowling Vereniging Bally’s Rijswijk

2 gedachtes over “Beste Bowlers,”

  1. Goedendag,

    Wanneer kan ik op de site het speelschema (data wanneer er gespeeld wordt) verwachten?
    Mvg
    Siejan de Goede

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.