Overzicht inschrijvingen huisleague 2024 – 2025

Hieronder het overzicht van de inschrijvingen voor de huisleague voor komend seizoen. Mocht je team er nog niet bij staan, of er aangegeven zijn dat er nog geen inschrijving/afmelding voor volgend seizoen ontvangen is graag zo snel mogelijk doorgeven of jullie volgend jaar nog door gaan of niet.


Zoals te zien is zijn er op dit moment voor 2 van de 4 leagues te weinig teams om door te gaan (het minimale aantal inschrijvingen is 6 per league). Mocht dit in de loop van juli nog steeds het geval zijn zullen wij moeten gaan kijken hoe we zoveel mogelijk avonden op 6 teams kunnen krijgen.

Mocht je dus nog twijfelen om met een nieuw team in te schrijven, laat het ons weten en dat zetten we je team erbij. Aankomend weekend zal de Transfer pagina geupdate worden zodat daar ook aangegeven kan worden welke bowlers en teams nog op zoek zijn naar een plekje of spelers voor volgend seizoen.

Namens het bestuur,

Rutger Willems
Bestuurslid Wedstrijdzaken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.